Om mig & studion

Lite om mig

Fotograf Cicci Öberg. 

Hej där! 

Cecilia heter jag, Cicci, kallar alla mig för..

"Jag är 34år gammal & bor i villa med man, barn & vovve & ja faktiskt volvo & vitt staket "

Men där slutar väl det tradtionella med mig :D

Jag skulle aldrig få för mig att laga mat eller göra något i trädgården. Jag älskar att fotografera, umgås med min familj, nätshoppa och sola på sommaren. 

Jag har varit tillsammans med min man sen jag var 19 år och vi har tre helt underbara barn tillsammans och jag är även bonusmamma till två helt underbara ungdommar.

Jag bubblar av energi och glädje och är positiv och har lätt för att binda nya kontakter. 

Jag har länge haft ett brinnande intresse för att fotografera.

Trodde väl aldrig att det skulle gå då jag har sedan födslen haft en medfödd synskada som kallas Nystagmus, ögondarr det gör väl att jag redan tidigt fått jobba så mycket hårdare på det mesta än vad andra i min ålder kanske fått göra.

Hösten 2018 bestämde jag mig att storsatsa på min dröm & det gick ju jättebra. 

Jag puschar mig själv väldigt hårt och kanske ibland lite för hårt men det är nog mitt livs strävan att aldrig vara nöjd utan fortsätta testa, vilja och försöka och klara av..

Jag jobbar alltså enbart med mitt företag, fotografmamman som fotograf. Det gör att jag har all min tid och uppmärksamhet till er. Jag brinner för att leverera det ni vill ha, jag försöker verkligen lyssna in er och snabbt försöka få en känsla för den ni är och vilken stil ni har så jag på ett ungefär kan ge er en slutprodukt som ni kan glädjas och leva med i många många år med och ha så fina minnen att se tillbaka på. Det jag absolut tycker bäst om är att få fotografera & få följa familjer & barn genom livet.

Mötet med människor är så spännande & lärorik för mig. Att sedan få vara en liten liten del av ett minne ni så länge ska ha hängandes uppe på vägen eller ge bort till mor & far föräldrar är väldigt stort för mig. Jag är väldigt ödmjuk inför detta och får nypa mig själv i armen varje gång jag får se kunders bilder med hur fint ni fått det hemma med bilder från mig. 

Jag är utbildad barnskötare & sedan läst till högstadielärare.

Läs gärna mer om mig i Ystad allehanda 

Varmt välkommen att hänga med på resan.

Studion

Studion finns hemma hos mig på Lokvägen 4, i Skivarp med egen ingång.

Här finns såklart studion, ett rum som jag kallar mottagningsrummet där jag även har den mesta av rekevisitan. Här finns också soffa och en lugn miljö och jag försökt skapa en så hemtrevlig och inspirerande miljö som möjligt. Här finns även toalett, skötbord, kläder till utlåning till de små och gravidklänningar som går utmärkt att låna under fotograferingen och mängder av rekvisita. 

Dela den här sidan